Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o davanju suglasnosti na Statut Dječjeg vrtića „DIN – DON“ Gradec.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o davanju suglasnosti na Statut Dječjeg vrtića „DIN – DON“ Gradec.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o davanju suglasnosti na Statut Dječjeg vrtića „DIN – DON“ Gradec. Ovom se Odlukom od strane osnivača Dječjeg vrtića „DIN – DON“ Gradec, Gradec 97, daje suglasnost na Statut Dječjeg vrtića „DIN-DON“ Gradec kojeg je utvrdilo Upravno vijeće ustanove na 1. (prvoj) konstituirajućoj sjednici.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o davanju suglasnosti na Statut Dječjeg vrtića „DIN – DON“ Gradec, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto ili putem Obrasca za sudjelovanje koji možete poslati na e-mail adresu hhasanovic@gradec.hr ili na adresu Općina Gradec, Gradec 134, 10345 Gradec.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.3.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi  se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.3.2021. - 15.3.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.3.2021. - 15.3.2021.