Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o proglašenju pješačke zone u ulici Šetalište Rat.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o proglašenju pješačke zone u ulici Šetalište Rat.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o proglašenju pješačke zone u ulici Šetalište Rat. Uspostavlja se pješačka zona unutar koje se utvrđuje trajna zabrana kretanja vozila na motorni pogon, a obuhvaća područje cijele ulice Šetalište Rat. Pješačka zona, u smislu ove Odluke, je područje koje je namijenjeno za kretanje pješaka i u kojoj nije dozvoljeno kretanje vozila osim vozila s posebnom dozvolom.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o proglašenju pješačke zone u ulici Šetalište Rat, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 25.06.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 5.6.2019. - 25.6.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

5.6.2019. - 25.6.2019.