Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa javnih potreba u kulturi Općine Tučepi za 2019. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa javnih potreba u kulturi Općine Tučepi za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Program javnih potreba u kulturi za 2019.godinu ostvariti će se kroz financiranje djelatnosti klapa Marina Tučepi i ženske klape Fjoret Makarska, kazališne udruge starih njega Tučepi, udruge Kredenca te posebne programe koje će provoditi Jedinstveni upravni odjel: proslava Dana općine,  organiziranje susreta klapa Tučepi 2019, organiziranje kulturnih događanja „ kKuTz“ te sufinanciranje tiskanja knjiga.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Socijalnog Programa javnih potreba u kulturi Općine Tučepi za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 19.12.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.12.2018. - 19.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

14.12.2018. - 19.12.2018.