Poštovani građani,


pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju I. Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture za 2020. godinu na području Općine Kaptol.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje I. Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture za 2020. godinu na području Općine Kaptol.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja I. Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture za 2020. godinu na području Općine Kaptol.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju I. Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture za 2020. godinu na području Općine Kaptol, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.08.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 21.8.2020. - 27.8.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

21.8.2020. - 27.8.2020.