Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Križ.

Dokument za savjetovanje moguće je pronaći OVDJE.

Tema savjetovanja je: Ovom Odlukom o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada utvrđuju se način i uvjeti pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Križ putem spremnika od pojedinog korisnika i prijevoz i predaju tog otpada ovlaštenoj osobi za obradu takvog otpada.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Križ .

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluje u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Križ, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 


Savjetovanje je otvoreno do: 20.1.2022. 


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 20.12.2021. - 20.1.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

20.12.2021. - 20.1.2022.