Poštovani građani,

kako bi povećali transparentnost procesa izrade prijedloga proračuna Grada Raba, te uključili građane da se svojim prijedlozima uključuju u proces izrade prijedloga proračuna, Grad Rab je napravio Upitnik za građane za male komunalne akcije i redovno upravljanje pomorskim dobrom za 2018. godinu. 

Putem Upitnika građani mogu dostavljati svoje prijedloge malih komunalnih akcija za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području njihovog Mjesnog odbora. Pod pojmom mala komunalna akcija podrazumijeva se gradnja, uređivanje i održavanje manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom.  Redovno upravljanje pomorskim dobrom smatra se briga o zaštiti i održavanju pomorskog dobra u općoj upotrebi. 

Ispunjeni obrazac za male komunalne akcije možete dostaviti putem maila na komunalni.odjel@grad-rab.com  ili osobno/poštom na adresu Trg Municipium Arba 2, Rab, a za redovno upravljanje pomorskim dobrom putem maila na goran.macolic@grad-rab.com  ili osobno/poštom na adresu Trg Municipium Arba 2, Rab  najkasnije do 29. rujna 2017. godine, komentare možete ostaviti i na ovoj stranici upisivanjem na dolje za to predviđeno mjesto.

Obrazac Upitnika nalazi se u rubrici Dokumentacija.

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga, pri čemu svaki građanin ima pravo uputiti neograničeni broj prijedloga, gradske će službe analizirati svaki pristigli prijedlog u skladu s  mogućnosti provedbe i potrebnih financijskih sredstava. 

GRAD RABStatus:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 5.9.2017. - 29.9.2017.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

5.9.2017. - 29.9.2017.