Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Varaždinskih Toplica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Varaždinskih Toplica., upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 25.2.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati. 


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 26.1.2021. - 21.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

26.1.2021. - 21.2.2021.

Izvješća