Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluka o proglašenju ostale komunalne infrastrukture na području Grada Kastva javnim dobrom u općoj uporabi.

Dokument za savjetovanje možete pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: donošenje Odluka o proglašenju ostale komunalne infrastrukture na području Grada Kastva javnim dobrom u općoj uporabi.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom proglašava se sljedeća komunalna infrastruktura na području Grada Kastva javnim dobrom u općoj uporabi.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluka o proglašenju ostale komunalne infrastrukture na području Grada Kastva javnim dobrom u općoj uporabi, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 01.03.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument mogao osvojiti na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 15.2.2021. - 1.3.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

15.2.2021. - 1.3.2021.