Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Općine Rakovica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Općine Rakovica.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom uređuju pravila provedbe izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Rakovica koja se prema odgovarajućoj primjeni izbornog zakona o izboru članova predstavničkih tijela jedinica lokalne samouprave i statuta Općine uređuju sukladno posebnostima mjesne samouprave.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Općine Rakovica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 13.02.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi  se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 23.1.2020. - 13.2.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

23.1.2020. - 13.2.2020.