Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu.
Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina paušalnog poreza na dohodak po krevetu, odnosno po smještajnoj jedinici u kampu za područje Općine Konavle a prema razredu turističkog mjesta.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.1.2019. - 28.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

9.1.2019. - 28.1.2019.