Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja komunalnog otpada na području Općine Župa dubrovačka.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja komunalnog otpada na području Općine Župa dubrovačka.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se način i uvjeti pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Župa dubrovačka putem spremnika od pojedinog korisnika te prijevoza i predaje tog otpada ovlaštenoj osobi za obradu takvoga otpada.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja komunalnog otpada na području Općine Župa dubrovačka, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 09.07.2022.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.6.2022. - 9.7.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

9.6.2022. - 9.7.2022.