Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu i smještajnoj jedinici.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu i smještajnoj jedinici.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu , na području općine Dubrovačko primorje kako slijedi: 

• Pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu razvrstani u razredu A ( naselje Slano) plaćaju paušalni porez po krevetu, odnosno po smještajnoj jedinici  u kampu  u visini od 345,00 kuna godišnje.

• Pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu razvrstani u razredu C (naselje Banići )plaćaju paušalni porez po krevetu, odnosno po smještajnoj jedinici u kampu u visini od 245,00 kuna godišnje.

• Pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu razvrstani u razredu D (sva ostala naselja u Općini Dubrovačko primorje) plaćaju paušalni porez po krevetu, odnosno po smještajnoj jedinici  u kampu  u visini od 175,00 kuna godišnje, uz iznimku za naselje Kručica ulicu Lovorna i naselje Majkovi ulica Ratac za koje je iznos paušalnog poreza 345,00 kuna .


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu i smještajnoj jedinici, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 23.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 7.1.2019. - 23.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

7.1.2019. - 23.1.2019.

Izvješća