Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o suglasnosti za prijavu na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 – 2020. godine – „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta i multifunkcionalnog sportskog terena u naselju Bukovlje“.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o suglasnosti za prijavu na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 – 2020. godine – „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta i multifunkcionalnog sportskog terena u naselju Bukovlje“.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o suglasnosti za prijavu na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 – 2020. godine – „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta i multifunkcionalnog sportskog terena u naselju Bukovlje“.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o suglasnosti za prijavu na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 – 2020. godine – „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta i multifunkcionalnog sportskog terena u naselju Bukovlje“, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 19.03.2017.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.3.2017. - 19.3.2017.

Trajanje

14.3.2017. - 19.3.2017.