Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o raspoređivanju sredstava Proračuna Općine Križ za 2018. godinu, za financiranje rada političkih stranaka i nezavisnih članova Općinskog vijeća Općine Križ  izabranih s liste grupe birača.

Dokument za savjetovanje moguće je pronaći OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o raspoređivanju sredstava Proračuna Općine Križ za 2018. godinu, za financiranje rada političkih stranaka i nezavisnih članova Općinskog vijeća Općine Križ  izabranih s liste grupe birača.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom raspoređuju se sredstva za redovito godišnje financiranje političkih stranaka i nezavisnih članova Općinskog vijeća Općine Križ izabranih s liste grupe birača i to za 2018. godinu, koja se osiguravaju u Proračunu Općine Križ za 2018. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluje u donošenju Odluke o raspoređivanju sredstava Proračuna Općine Križ za 2018. godinu, za financiranje rada političkih stranaka i nezavisnih članova Općinskog vijeća Općine Križ  izabranih s liste grupe birača, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 

Savjetovanje je otvoreno do: 24.01.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 15.1.2018. - 24.1.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

15.1.2018. - 24.1.2018.