Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o rasporedu sredstava članovima Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora za 2018. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje. 

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o rasporedu sredstava članovima Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora za 2018. godinu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina i način raspoređivanja sredstava političkim strankama i članovima kandidacijske liste grupe birača Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora od 1. siječnja 2018. godine Općinskog vijeća do 31. prosinca 2018. godine.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o rasporedu sredstava članovima Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora za 2018. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.01.2018. 

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 23.1.2018. - 28.1.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

23.1.2018. - 28.1.2018.