Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o darovanju pokretnina Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o darovanju pokretnina Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića.

Opis savjetovanja: Grad Varaždinske Toplice daruje Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice pokretnine koje predstavljaju komplet opreme i namještaja potrebnog za provođenje nastavnog plana i programa za osnovnu glazbenu školu za instrumente: klavir, tambure, saksofon, harmonika i truba u Područnom odjelu u Varaždinskim Toplicama Glazbene škole u Varaždinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o darovanju pokretnina Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.09.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.9.2019. - 30.9.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.9.2019. - 30.9.2019.