Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova. Prema predloženoj odluci, gospodarska djelatnost - obavljanje dimnjačarskih poslova, obavljala bi se dodjeljivanjem koncesije, a ista bi obuhvaćala jedno dimnjačarsko područje koje uključuje naselja: Rab, Barbat, Banjol, Mundanije, Supetarska Draga i Kampor.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznati javnost s Odlukom o obavljanju dimnjačarskih poslova, prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga te eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.10.2017.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 29.9.2017. - 29.10.2017.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

29.9.2017. - 29.10.2017.