Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o sudjelovanju roditelja o pokriću dijela troškova smještaja djece u dječjem vrtiću " Din-don" Gradec. 

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o sudjelovanju roditelja o pokriću dijela troškova smještaja djece u dječjem vrtiću " Din-don" Gradec.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o sudjelovanju roditelja o pokriću dijela troškova smještaja djece u dječjem vrtiću " Din-don" Gradec. Ovom Odlukom propisuje se sudjelovanje roditelja sa prebivalištem na području Općine Gradec u pokriću dijela troškova organiziranog odgoja i naobrazbe za djecu predškolske dobi u Dječjem vrtiću „DIN-DON“ Gradec te oblici i kriteriji oslobađanja od plaćanja tih troškova.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o sudjelovanju roditelja o pokriću dijela troškova smještaja djece u dječjem vrtiću " Din-don" Gradec, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto ili putem Obrasca za sudjelovanje koji možete poslati na e-mail adresu hhasanovic@gradec.hr ili na adresu Općina Gradec, Gradec 134, 10345 Gradec.

Savjetovanje je otvoreno do: 10.7.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi  se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.6.2021. - 10.7.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.6.2021. - 10.7.2021.