Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o određivanju pravnih osoba za sustav civilne zaštite Općine Križ.

Dokument za savjetovanje moguće je pronaći OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o određivanju pravnih osoba za sustav civilne zaštite Općine Križ.

Opis savjetovanja:  Ovom odlukom određuju se pravne osobe od interesa za sustav civilne zaštite na području Općine Križ s ciljem priprema i sudjelovanja u aktivnostima radi smanjena rizika od katastrofa, pružanja brzog odgovora na prijetnje i opasnosti od nastanka te ublažavanja posljedica katastrofa i velikih nesreća.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluje u Odluke o određivanju pravnih osoba za sustav civilne zaštite Općine Križ, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 

Savjetovanje je otvoreno do: 28.11.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 16.11.2021. - 28.11.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

16.11.2021. - 28.11.2021.