Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu.

Opis savjetovanja: Ovom odlukom određuje se visina paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu, a koji se plaća na području Općine Kistanje  sukladno zakonu i podzakonskom aktu kojim se uređuje porez na dohodak , a plaća ga porezni obveznik  koji ostvaruje dohodak od iznajmljivanja stanova, soba i postelja putnicima i turistima i organiziranja kampova.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 10.1.2019. - 30.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

10.1.2019. - 30.1.2019.