Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima s područja Grada Varaždinskih Toplica za otklanjanje štete nastale u posebnim okolnostima epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima s područja Grada Varaždinskih Toplica za otklanjanje štete nastale u posebnim okolnostima epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom se utvrđuju i propisuju mjere pomoći, način i uvjeti dodjele bespovratne potpore poduzetnicima (pravnim osobama i obrtnicima) koji obavljaju svoju djelatnost na području Grada Varaždinskih Toplica  sa ciljem ublažavanja negativnih posljedica na poslovanje, očuvanje radnih mjesta i otklanjanje štete nastale u posebnim, kriznim okolnostima do kojih je došlo zbog epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima s područja Grada Varaždinskih Toplica za otklanjanje štete nastale u posebnim okolnostima epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 21.02.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.2.2021. - 21.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.2.2021. - 21.2.2021.

Izvješća