Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju I. Izmjena i dopuna Programa javnih potreba u financiranju predškolskog odgoja za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje I. Izmjena i dopuna Programa javnih potreba u financiranju predškolskog odgoja za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja I. Izmjena i dopuna Programa javnih potreba u financiranju predškolskog odgoja za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju I. Izmjena i dopuna Programa javnih potreba u financiranju predškolskog odgoja za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 12.02.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 5.2.2019. - 12.2.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

5.2.2019. - 12.2.2019.