Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu i smještajnoj jedinici robinzonskog turizma.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu i smještajnoj jedinici robinzonskog turizma.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina paušalnog poreza na dohodak po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu  i u smještajnoj jedinici robinzonskog turizma za fizičke osobe koje ostvaruju dohodak od iznajmljivanja apartmana, soba, kuća za odmor, smještajnih jedinica u kampovima, kamp odmorištima i robinzonskom smještaju, putnicima i turistima na području Općine Rakovica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu i smještajnoj jedinici robinzonskog turizma, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 18.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
11 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 8.1.2019. - 18.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

8.1.2019. - 18.1.2019.