Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Županijskog suda u Varaždinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Županijskog suda u Varaždinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u svrhu donošenja Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Županijskog suda u Varaždinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Županijskog suda u Varaždinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 21.02.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.2.2021. - 21.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.2.2021. - 21.2.2021.

Izvješća