Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o rasporedu sredstava članovima/ci Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora za 2019. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o rasporedu sredstava članovima/ci Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina i način raspoređivanja sredstava političkim strankama i članovima kandidacijske liste grupe birača Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora od 1. siječnja 2019. godine Općinskog vijeća do 31. prosinca 2019. godine.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o rasporedu sredstava članovima/ci Općinskog vijeća Općine Podgora iz Proračuna Općine Podgora za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 06.12.2018. 


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:

Molimo da se prijavite kako biste mogli komentirati prijava

Trajanje

6.11.2018. - 6.12.2018.

Izvješća