Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade i podmirenjem naknade za uređenje voda za poslovi prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade i podmirenjem naknade za uređenje voda za poslovi prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2.

Opis savjetovanja: Na temelju ove Odluke, obveznici plaćanja komunalne naknade Grada Varaždinskih Toplica za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti, a kojima je odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Varaždinske županije obustavljen rad, oslobađaju se od obveze plaćanja komunalne naknade za 1. tromjesečje 2021. godine (odnosno za razdoblje mjeseca siječnja, veljače i ožujka 2021. godine).

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade i podmirenjem naknade za uređenje voda za poslovi prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 21.2.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.2.2021. - 21.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.2.2021. - 21.2.2021.

Izvješća