Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o cijeni grobljanskih  usluga na mjesnim grobljima na području Općine Gornja Stubica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o cijeni grobljanskih  usluga na mjesnim grobljima na području Općine Gornja Stubica.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuju se cijene grobnih usluga koje se odnose na ukop pokojnika, korištenje mrtvačnice, korištenje grobnog mjesta, visina naknade za održavanje groblja, te druge usluge utvrđene ovom Odlukom..

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Odluke o cijeni grobljanskih  usluga na mjesnim grobljima na području Općine Gornja Stubica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.02.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi  se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbiStatus:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 21.2.2020. - 27.2.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

21.2.2020. - 27.2.2020.