Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Makarske za 2019. godinu.

Odluku moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Makarske za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom određuje se privremena zabrana izvođenja radova na području Grada Makarske, vrste građevina, odnosno radova na koje se zabrana odnosi, područja zabrane, razdoblje kalendarske godine i vrijeme u kojemu se ne mogu izvoditi radovi, iznimke zbog kojih se u pojedinim slučajevima mogu izvoditi radovi te nadzor.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Makarske za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 08.12.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 3.12.2018. - 8.12.2018.

Trajanje

3.12.2018. - 8.12.2018.