Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke  o raspoređivanju sredstava za redovito financiranje političkih stranaka i člana predstavničkog tijela izabranog s liste grupe birača iz Proračuna Grada za 2021. g

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o raspoređivanju sredstava za redovito financiranje političkih stranaka i člana predstavničkog tijela izabranog s liste grupe birača iz Proračuna Grada za 2021. g.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke  o raspoređivanju sredstava za redovito financiranje političkih stranaka i člana predstavničkog tijela izabranog s liste grupe birača iz Proračuna Grada za 2021. g.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju  Odluke  o raspoređivanju sredstava za redovito financiranje političkih stranaka i člana predstavničkog tijela izabranog s liste grupe birača iz Proračuna Grada za 2021.g. , upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 27.2.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati. 


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 28.1.2021. - 21.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

28.1.2021. - 21.2.2021.

Izvješća