Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Izvješća o Izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Izvješća o Izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Izvješća o Izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Izvješća o Izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 21.06.2019.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 21.5.2019. - 21.6.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

21.5.2019. - 21.6.2019.