Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg provedbenog Plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2020. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Godišnjeg provedbenog Plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2020. godinu.

Opis savjetovanja: U cilju postizanja učinkovitije i efikasnije razine zaštite od požara na području Grada Ludbrega, Gradsko vijeće Grada Ludbrega donosi Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2020. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Godišnjeg provedbenog Plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2020. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 14.03.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 4.3.2020. - 14.3.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

4.3.2020. - 14.3.2020.

Izvješća