Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Poslovničke Odluke o Izmjenama i dopunama poslovnika Općinskog vijeća Općine Gradec.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Poslovničke Odluke o Izmjenama i dopunama poslovnika Općinskog vijeća Općine Gradec.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Poslovničke Odluke o Izmjenama i dopunama poslovnika Općinskog vijeća Općine Gradec.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Općine Gradec, slanje popunjenog Obrasca na adresu elektronske pošte: hhasanovic@gradec.hr ili na adresu Općina Gradec, Gradec 134, 10345 Gradec ili upisivanjem svojih komentara na za to dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 22.02.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predložena odluka donosi sukladno izmijenjenom Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi donesenom 23. prosinca 2020. godine, a u svrhu usklađivanja sa odredbama navedenog Zakona.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbiStatus:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 17.2.2021. - 22.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

17.2.2021. - 22.2.2021.