Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju III. Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnik Općinskog vijeća Općine Rugvica. 

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje III. Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnik Općinskog vijeća Općine Rugvica.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja III. Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnik Općinskog vijeća Općine Rugvica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju III. Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnik Općinskog vijeća Općine Rugvica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.03.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 12.3.2021. - 29.3.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

12.3.2021. - 29.3.2021.