Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu raspodjele novčanih sredstava iz Proračuna Općine Križ za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Dokument za savjetovanje moguće je pronaći OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o načinu raspodjele novčanih sredstava iz Proračuna Općine Križ za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Opis savjetovanja: Prioritetna područja za financiranje projekata i programa udruga utvrđuju se za 2022. godinu na temelju procjene potreba u određenom području u skladu sa Programom razvoja Općine Križ za razdoblje 2021. – 2027. godine u kojem se u poglavlju 3.1. Društvene djelatnosti, u segmentu društvenih djelatnosti na području Općine prikazane društvene značajke, stanje u obrazovanju, stanje u zdravstvu, sportu, kulturna i prirodna baština te vatrogasna zaštita.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluje u donošenju Odluke o načinu raspodjele novčanih sredstava iz Proračuna Općine Križ za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 

Savjetovanje je otvoreno do: 28.11.2021.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 29.10.2021. - 28.11.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

29.10.2021. - 28.11.2021.