Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o uređenju prometa na području Općine Gornja Stubica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o uređenju prometa na području Općine Gornja Stubica.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuju se uvjeti i pravila odvijanja prometa na cestama i ostalim javno  prometnim površinama na području Općine Gornja Stubica te mjere za njihovo provođenje. Prometom na cestama i ostalim javno prometnim površinama, prema ovoj Odluci, podrazumijeva promet vozila, pješaka i drugih sudionika u prometu na cestama koje se koriste za javni promet.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o uređenju prometa na području Općine Gornja Stubica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 12.04.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi  se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.4.2018. - 12.4.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

9.4.2018. - 12.4.2018.