Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o davanju suglasnosti za pristupanje većem urbanom području Grada Varaždina.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o davanju suglasnosti za pristupanje većem urbanom području Grada Varaždina.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom Gradsko vijeće daje prethodnu suglasnost za pristupanje Grada Varaždinskih Toplica većem urbanom području Grada Varaždina. Veće urbano područje Grada Varaždina osniva se zbog mogućnosti korištenja sredstava namijenjenih za lntegrirana teritorijalna ulaganja (lTU mehanizam) u financijskom razdoblju 2021. - 2027. godine.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o davanju suglasnosti za pristupanje većem urbanom području Grada Varaždina, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 02.07.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 20.6.2019. - 2.7.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

20.6.2019. - 2.7.2019.