Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu na području Grada Vrgorca.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu na području Grada Vrgorca.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom određuje se visina paušalnog poreza po krevetu u sobama, apartmanima i kućama za odmor, smještajnoj jedinici u kampu ili kamp odmorištu, te smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj koji se nalaze na području Grada Vrgorca.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o komunalnom doprinosu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 20.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Radi održavanja sjednice Vijeća koja je planirana za 21.01.2019. godine, savjetovanje je skraćeno kako bi se dokument usvojio na Vijeću.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 4.1.2019. - 20.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

4.1.2019. - 20.1.2019.