Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljenim životinjama te načinu postupanja sa divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa na području Grada Kastva.

Dokument za savjetovanje možete pogledati ovdje

Tema savjetovanja je: donošenje Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljenim životinjama te načinu postupanja sa divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa na području Grada Kastva.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom propisuju uvjeti i način držanja kućnih ljubimaca, način postupanja sa napuštenim i izgubljenim životinjama te način postupanja sa divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa na području Grada Kastva.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljenim životinjama te načinu postupanja sa divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa na području Grada Kastva, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 10.09.2018. godine


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
2 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.8.2018. - 10.9.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

9.8.2018. - 10.9.2018.