Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o javnim priznanjima Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje  Odluke o javnim priznanjima Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom utvrđuju javna priznanja Grada Varaždinskih Toplica, koja se dodjeljuju fizičkim i pravnim osobama za iznimna postignuća i doprinos od interesa za ugled i razvoj Grada, i to naročito u područjima: gospodarstva, znanosti, kulture, sporta, obrazovanja, zaštite i unaprjeđenja okoliša, tehničke kulture, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarne djelatnosti i drugim javnim djelatnostima.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju  Odluke o javnim priznanjima Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 17.06.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.6.2018. - 17.6.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.6.2018. - 17.6.2018.