Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka iz Proračuna Grada Ludbrega za  2019. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka iz Proračuna Grada Ludbrega za  2019. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka iz Proračuna Grada Ludbrega za 2019. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka iz Proračuna Grada Ludbrega za  2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.1.2019. - 30.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.1.2019. - 30.1.2019.