Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izboru osobe kojoj će se povjeriti obavljanje komunalne djelatnosti veterinarsko – higijeničarske službe na području Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjenama Odluke o izboru osobe kojoj će se povjeriti obavljanje komunalne djelatnosti veterinarsko – higijeničarske službe na području Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izboru osobe kojoj će se povjeriti obavljanje komunalne djelatnosti veterinarsko – higijeničarske službe na području Grada Varaždinskih Toplica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izboru osobe kojoj će se povjeriti obavljanje komunalne djelatnosti veterinarsko – higijeničarske službe na području Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 06.04.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 15.3.2018. - 6.4.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

15.3.2018. - 6.4.2018.