Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Prijedloga programa de minimis potpora za razvoj malog gospodarstva na području Grada Kastva u 2018. godini.

Dokument za savjetovanje možete pogledati ovdje

Tema savjetovanja je: donošenje Prijedloga programa de minimis potpora za razvoj malog gospodarstva na području Grada Kastva u 2018. godini. 

Opis savjetovanja: Ovim Programom de minimis potpora za razvoj malog gospodarstva na području Grada Kastva u 2018. godini Grad Kastav želi oživjeti i unaprijediti gospodarstvo Grada Kastva te ga učiniti privlačnim za investicije. Koncept Programa sastoji se od potpora čija je provedba usmjerena ka lakšem pristupu izvorima financiranja, jačanju konkurentnosti i povećanju zaposlenosti te pomoći poduzetnicima početnicima u prvom ciklusu poslovanja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Prijedloga programa de minimis potpora za razvoj malog gospodarstva na području Grada Kastva u 2018. godini, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 13.02.2018. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 5.2.2018. - 13.2.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

5.2.2018. - 13.2.2018.