Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o dopuni Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Križ.

Dokument za savjetovanje moguće je pronaći OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o dopuni Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Križ.

Opis savjetovanja:Javno savjetovanje provodi se s ciljem donošenja Odluke o dopuni Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Križ.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluje u donošenju Odluke o dopuni Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Križ, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 

Savjetovanje je otvoreno do: 24.01.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 15.1.2018. - 24.1.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

15.1.2018. - 24.1.2018.