Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u Javnom uvidu u Programu raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu republike hrvatske za Općinu Bukovlje - ispravak.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Javi uvid u Programu raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu republike hrvatske za Općinu Bukovlje - ispravak.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju uvida u Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu republike hrvatske za Općinu Bukovlje - ispravak .

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Javnom uvidu u Programu raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu republike hrvatske za Općinu Bukovlje – ispravak, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI ili putem Obrasca u prilogu.

Savjetovanje je otvoreno do: 09.08.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.7.2019. - 9.8.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.7.2019. - 9.8.2019.