Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom propisuje se visina paušalnog poreza na dohodak za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu, koja se primjenjuje na porezne obveznike iz članka 7. Pravilnika o paušalnom oporezivanju djelatnosti iznajmljivanja i organiziranja smještaja u turizmu (Narodne novine br. 1/19) koji djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu obavljaju na području Općine Jasenice neovisno o prebivalištu ili uobičajenom boravištu poreznog obveznika.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 13.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
16 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 8.1.2019. - 13.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

8.1.2019. - 13.1.2019.