Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o davanju prethodne suglasnosti na opće uvjete isporuke usluga ukopa pokojnika unutar groblja.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o davanju prethodne suglasnosti na opće uvjete isporuke usluga ukopa pokojnika unutar groblja.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom Gradsko vijeće Grada Varaždinskih Toplica daje prethodnu suglasnost na opće uvjete isporuke komunalne usluge ukopa pokojnika unutar groblja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o davanju prethodne suglasnosti na opće uvjete isporuke usluga ukopa pokojnika unutar groblja, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.09.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 24.9.2019. - 30.9.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

24.9.2019. - 30.9.2019.