Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Preventivno-operativnog plana zaštite od šumskih i drugih požara na otvorenom prostoru Općine Podgora u 2018. godini.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje 

Tema savjetovanja je: Donošenje Preventivno-operativnog plana zaštite od šumskih i drugih požara na otvorenom prostoru Općine Podgora u 2018. godini.

Opis savjetovanja: Ovim Planom se utvrđuje organizacija, mjere, radnje, postupci, prava i dužnosti Općine Podgora, poduzeća, ustanova, vatrogasnih i drugih organizacija i građana u provođenju preventivnih i operativnih mjera zaštite i gašenja šumskih i drugih požara na otvorenom prostoru Općine Podgora  u 2018. godini

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Preventivno-operativnog plana zaštite od šumskih i drugih požara na otvorenom prostoru Općine Podgora u 2018. godini, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.02.2018. 

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.2.2018. - 15.2.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

9.2.2018. - 15.2.2018.