Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Nacrta Odluke o izradi 4. Izmjena i dopuna Prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Nacrta Odluke o izradi 4. Izmjena i dopuna Prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice.

Opis savjetovanja: Savjetovanje se provodi u svrhu donošenja Odluke o izradi 4. Izmjena i dopuna Prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izradi 4. Izmjena i dopuna Prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 23.12.2018.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 23.11.2018. - 23.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

23.11.2018. - 23.12.2018.