Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa o Izmjenama i dopunama Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za period 2017. godine.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa o Izmjenama i dopunama Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za period 2017. godine.

Opis savjetovanja: Ovim Programom mijenja se i dopunjava Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za period 2017. godine, zbog usklađenja aktivnosti i financijskih sredstva s trećim izmjenama i dopunama Proračuna Općine Rakovica za 2017. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za period 2017. godine, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 04.04.2017.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 20.3.2017. - 4.4.2017.

Trajanje

20.3.2017. - 4.4.2017.