Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa korištenja sredstava od zakupa, prodaje  i privremenog korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Kaptol za 2021. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa  korištenja sredstava od zakupa, prodaje  i privremenog korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Kaptol za 2021. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Programa korištenja sredstava od zakupa, prodaje  i privremenog korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Kaptol za 2021. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa korištenja sredstava od zakupa, prodaje  i privremenog korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Kaptol za 2021. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 

Savjetovanje je otvoreno do: 16.12.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.11.2020. - 16.12.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.11.2020. - 16.12.2020.